Taco Bell Tacos
In Amerika zijn de Tacos van Taco Bell de lekkerste taco’s die je kan eten, maar nu kan je ook thuis de lekkerste taco’s maken met behulp van de seasoning mix van Taco Bell.
Dus heb jij wel zin in een foodexperience naar Amerika? Haal alle ingrediënten in huis en duik de keuken in. Succes gegarandeerd.
Dit heb je nodig:
- Taco bell original taco seasoning mix van Kraft Heinz Foods Company
- 2 tl per 450 gram gehakt
- 450 gram Rundergehakt
- 1 Ui
- 2 stuks Knoflook
- Tomatensap/Passata
- Taco schelpen
- Geraspte kaas
- Avocado
- Crème fraîche
- Sla
- Komkommer
- Tomaat
Let op
Gebruik voor dit recept rundergehakt en liever geen mager of extra mager, anders eindig je met droog taco vlees.
En zo maak je het:
- Verwarm de oven voor op 180°C
- Verwarm een koekenpan en bak het rundergehakt bruin
- Op het moment dat het gehakt begint te kleuren voeg je de gesneden ui en knoflook toe
- Als het gehakt goed bruin is voeg je 2 tl van de Taco Bell seasoning mix toe en bak nog zo’n 2 minuten mee
- Voeg zo’n 350 mL tomatensap/passata toe aan het gehakt met kruiden. En laat nog zo’n 10 minuten pruttelen.
- Nu alles goed is gemengd kan je de taco schelpen klaarzetten in een ovenschaal
- Verdeel het gehaktmengsel over de taco schelpen en strooi de kaas over het gehakt
- Doe de taco schelpen met gehakt en kaas in de voorverwarmde oven voor ongeveer 5 minuten.
Belangrijk is dat de kaas gesmolten is en de taco licht bruin kleurt
- Snij ondertussen de tomaat, komkommer, avocado en sla.
- Doe alles apart in losse bakjes (vergeet je crème fraîche niet) en beleg je taco naar smaak.
Eetsmakelijk,
Liefs Anouska (@foodbyanous)