Disclaimer

Algemeen

Earth Bear (Kamer van Koophandel 78679028), verleent u hierbij toegang tot www.earthbear.nl en nodigt u uit het aangebodene te kopen. Earth Bear behoudt zich daarbij het recht om op elk moment de inhoud aan te passen of producten te verwijderen zonder daarover aan u melding te hoeven doen.


Beperkte aansprakelijkheid

Earth Bear spant zich in om de inhoud van de website zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is.
Specifiek voor prijzen en andere informatie over producten op de website geldt een voorbehoud van kennelijke programmeer- en typfouten. U kunt op basis van dergelijke fouten geen overeenkomst claimen met Earth Bear. 


Klachten

Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden u aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@earthbear.nl. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de Europese Unie ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Dit ODR-platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer uw klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om uw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.


Auteursrechten

Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij Earth Bear en haar gebruikers. Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Earth Bear, behoudens en slechts voor zover anders dan bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is.