Klantenservice

Klantenservice

Wij doen ons uiterste best voor u als klant. Daar hoort bij dat u ons eenvoudig kunt contacteren. Mocht u vragen hebben over het een of ander dan kunt u ons bereiken middels de volgende gegevens:

Earth Bear
Telefoonnummer: 06-83605318
Mail: info@earthbear.nl

De handelsnaam van ons bedrijf is: Earth Bear
Onze domeinnaam: https://earthbear.nl
Ons vestigingsadres: Dordrecht
KVK: 78679028
BTW: NL003372059B29
IBAN: NL57 KNAB 0500 1737 53


Veelgestelde vragen

Ik heb een suggestie voor jullie assortiment!

Ben je op zoek naar een bepaald Werelds product, een merk of zoek je een bepaalde smaak? Stuur je suggestie naar op onze Facebook pagina of mail jouw productsuggestie naar info@earthbear.nl. En misschien is er dan een mogelijkheid om het product toe te voegen aan ons assortiment!

Ik ben niet tevreden of mis iets!

Bij Earth Bear draait alles om tevreden klanten en een goede service. Mocht je toch een slechte ervaring hebben met onze service, dan horen wij dit graag. Je kunt je klacht sturen naar info@earthbear.nl t.a.v. de klantenservice inclusief je ordernummer. We streven ernaar om binnen 2 werkdagen uitsluitsel te geven over je klacht. U kunt Earth Bear gemakkelijk bereiken via het onderstaande contact formulier of stuur een mail naar info@earthbear.nl.

Wat is de levertijd?

We doen ons best om u bestelling zo snel mogelijk te verzenden. De actuele levertijd staat tijdens het bestellen vermeld. In sommige gevallen kan een product een langere levertermijn hebben, wij houden u altijd op de hoogte wanneer de bestelling verzonden gaat worden.

Kan ik mijn bestelling ook komen ophalen?

Nee, dat is helaas niet mogelijk. Bij Earth Bear hebben we geen optie om de bestelling af te halen.

Er is een product over datum!

Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Mocht u een product hebben ontvangen wat over datum is en niet aangeven stond in de webshop, stuur ons dan een mailtje met daarin een foto met het product en de datum duidelijk in beeld. Dan zorgt Earth Bear altijd voor een passende oplossing! (info@earthbear.nl) *Bij een product of verkeerde levering, dient u wel altijd het product te bewaren. Earth Bear kan vragen om het product terug te sturen.

Hoe wordt de veiligheid van mijn betaalgegevens gegarandeerd?

Alle betalingen worden veilig afgehandeld door Shopify Payments, een vertrouwde betaaldienst voor aankopen via internet. Bij het afrekenen wordt een beveiligde verbinding tot stand gebracht volgens een zogenaamde SSL procedure. Dit is herkenbaar aan het slot-symbool in de adresbalk van uw browser en het webadres beginnend met https://. Tenslotte wordt via de beveiligde betaalomgeving van uw bank of creditcardprovider de betaling afgerond.

Waarom is er een minimaal bestelbedrag van 10 euro?

Earth Bear probeert de producten tegen de scherpst mogelijke prijzen te verkopen. Op kleinere bestellingen moeten we vaak geld toeleggen. Omdat we willen dat Earth Bear nog heel lang bestaat en jullie bij ons kunnen blijven bestellen is er daarom een minimaal bestelbedrag van 10 euro.

Bericht ons

* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

* Verplicht