Over Earth Bear

Reizen is naast koken een van de grote hobby’s van Earth Bear. Wij hebben het geluk gehad om al veel van de wereld gezien te mogen hebben. We zeggen dan ook vaak dat we bezig zijn met een wereldreis, maar dan in delen. Zo zijn we van China tot de Galapagos eilanden en van Kenia tot Zweden afgereisd.

Hier hebben we ontdekt dat elk land zijn eigen verhaal heeft en zijn eigen meest uiteenlopende producten heeft. Als we op reis zijn dan is een bezoekje aan de lokale supermarkt of foodmarket een bijzondere ervaring, waar we altijd veel plezier aan beleven. Je ziet de meest uiteenlopende fruitsoorten of snacks die je in Nederland nog nooit gezien hebt.

Earth Bear weet hoe het is om thuis te komen van een mooie avontuurlijke reis, een verre bestemming verweg van Nederland. Je hebt een onvergetelijke tijd gehad en genoten van de vele snacks, drankjes, sauzen en allerlei andere producten die je op je reis bent tegen gekomen.

Het liefst wil je zoveel mogelijk meenemen in je koffer terug naar Nederland. Jammer genoeg zit je met de beperkte ruimte in je koffer of backpack die al vol zit met leuke souvenirs voor vrienden en familie.

Bij terugkomst in Nederland ben je enthousiast en wil je iedereen je filmpjes en foto’s laten zien. Je vertelt over al je mooie ervaringen en hoe mooi en lekker de producten uit dat land waren. Het liefst laat je iedereen de lekkerste snacks van je vakantie proeven, maar jammer genoeg gaat dat niet want je koffer zat al vol. Je hebt herinneringen aan dat bepaalde sausje wat je altijd bij je eten geserveerd kreeg of die typische kleden uit het hotel of hostel waar je onder lag en genoot van die heerlijke chips die je alleen daar kon krijgen.

Jammer genoeg zijn veel van die producten niet in Nederland te verkrijgen.

Earth Bear wil daar verandering in brengen en ervoor zorgen dat jij alsnog je producten van je reis, waar je goede herinneringen aan hebt, makkelijk kunt bestellen!

Earth Bear is een webwinkel waar producten uit de populairste vakantielanden ter wereld te vinden zijn. Wij maken het mogelijk om je ervaring die je had op je reis nog na te beleven op de bank in Nederland samen met je vrienden of familie.