Retourneren

Heb je een bestelling geplaatst, maar zie je toch van je aankoop af? Misschien omdat je een foutje hebt gemaakt of vanwege een andere reden? Je hebt 14 dagen de tijd om de bestelling te annuleren na ontvangst.

Na annulering van je bestelling heb je 14 dagen de tijd om de producten retour te sturen. De verzendkosten zijn voor eigen rekening.

Maak je gebruik van jouw herroepingsrecht? Stuur de producten ongeopend en onbeschadigd in originele staat naar ons retouradres. Neem contact op met de klantenservice van Earth Bear voor de retourinstructies, via info@earthbear.nl
(Via uw track & trace link, kunt u gemakkelijk een retourlabel aanmaken.) 

Het bedrag van de geretourneerde producten zal binnen 14 dagen worden teruggeboekt naar je bankrekening, mits de producten in goede orde retour zijn ontvangen.

  • De producten dienen ongeopend en zonder beschadigingen aangeleverd te worden. Indien dit niet het geval is dan vervalt het retourrecht. 
  • U krijgt (mits de retouren in goede staat zijn ontvangen) het volledige aankoopbedrag teruggestort (excl. verzendkosten). 
  • De verzendkosten om retour te sturen zijn voor uw rekening. 
  • Indien Earth Bear aantoonbaar in gebreke is gebleken met het aanleveren van producten (bijvoorbeeld overschreden houdbaarheidsdatum, levering verkeerde producten) neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. De kosten omtrent het retourneren (aankoopbedrag inclusief de verzendkosten) van deze  producten zijn voor rekening van Earth Bear, mits de producten in goed staat zijn ontvangen. 


U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@earthbear.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.