Verzendbeleid

Wij doen zorgvuldig ons best uw bestelling zo spoedig mogelijk bij u te laten af  leveren. Vandaag besteld is, binnen twee werkdagen in huis. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling mogelijk iets langer duren. Op de productpagina staat een indicatie van de levertijd. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen:

  • € 3,45 voor bestellingen die door de brievenbus passen
  • € 4,95 voor bestellingen binnen Nederland 
  • € 18,95 voor bestellingen binnen de Europese Unie
  • € 27 voor bestellingen buiten de Europese Unie 

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van DHL. Over het algemeen zal de aflevering binnen twee werkdagen tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

 

Verzenden 

Pakketten worden verzonden via DHL met Track & Trace. Bestelt u op werkdagen (maandag t/m vrijdag)? Dan wordt het pakket dezelfde dag of de eerst volgende werkdag verzonden.
Zodra u een mail binnen krijgt met de track en trace informatie, kunt u er voor kiezen om u bestelling op een ander tijdstip te laten bezorgen of laten bezorgen bij een van de servicepunten dan DHL. Let wel wel op dat u dit aangeeft voor 23.59 uur de zelfde dag als de mail bevestiging. 

U bent zelf verantwoordelijk voor het aanleveren van een correct verzend/ontvangstadresIn geval uw adres niet correct is, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op.

Om ervoor te zorgen dat de bestelde producten zo goed mogelijk verpakt worden, hanteren wij een minimale bestelbedrag van 10 euro. Dit om de kosten van de verpakkingsmateriaal te drukken en de kwaliteit te waarborgen. In de toekomst streven wij ernaar om deze kosten te minimaliseren. Uw pakket zal verzonden worden op eigen risico. Eventuele kwetsbare producten zullen met zorgvuldigheid beschermd worden. 

Producten met chocolade worden met alle zorgvuldigheid verzonden. Deze producten zijn echter zeer kwetsbaar voor zonlicht en warmte. Earth Bear heeft jammer genoeg geen invloed op de wijze waarop de producten worden verzonden door de koeriersdienst. Mogelijk kunnen bestellingen met producten met chocolade smelten. Earth Bear kan hiervoor niet aansprakelijk gesteld worden. Natuurlijk is dit uiterst vervelend, neem contact op met ons om uw situatie voor te leggen.